Min förra lägenhet..

Trillade in i en gammal bildmapp och hittade lägenheten som jag hyrde i ett halvår. Fan va fin den var! Fan att min och Jespers lägenhet är så ful och tråkig! Jag måste skapa mig ett sådant bo igen. Jag ska ha ljusslingor överallt! När vi flyttat. Vi måste flytta nu. NU.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Här kommer faktiskt jag!

Hej cyberspace! Jag tänkte börja skriva igen. Sådetså. Imorgon ska jag börja gå till en psykolog och prata om saker som pågår i min fantastiska hjärna. Känslor som tenderar att svämma över och saker som gör en rätt så glad tjej rätt så dyster ibland. Jag hoppas att det kommer ge mitt liv något gott! Det är svårt att hitta någon som man verkligen kan prata med, göra sig sårbar inför och känna att man får något annat i utbyte än tomhet.
 
Livet just innebär att ställa om inför höst. Detta gör jag genom att fynda, som jag så fint vill kalla det, alldeles för mycket kläder på Monki och Tradera! Jag tänker även ta till levande ljus, återgå till träningsrutinerna jag hade innan semester, vara kär i min pojkvän samt fortsätta kampen för att hitta ro till att läsa någon av alla spännande böcker jag har väntandes på hög. En annan, konstig sak jag sysslar med är att spara ut mina ögonbryn och kolla vad jag kan få för resultat, man vill ju ha lite att jobba med på den fronten liksom! Det kan man också syssla med för att få lite spänning i vardagen! 
 
Fasiken vad viktigt det är att ha ett jobb som ger en något också! Där kankse det också kan komma att ske en viss förändring i mitt liv! Om universum vill mig väl!
 
Kan vi inte bara gå starka in i hösten nu och njuta av den mysigaste årstiden och försöka klara oss lindrigt med bara pyttelite ångest? Okej, bra! 
 
/ E
 
 
[Från augusti förra året pga för lat för att koppla in hårddisk!]
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp